Beoordelingen van Wen Zhou Rotterdam

Recente recensies

5.0
A. Kuysten
gisteren

Was heerlijk.

Wolde
28 januari 2023
Ron van der Kade
27 januari 2023
R Vermeulen
21 januari 2023

netjes op tijd .. ruime maaltijd en lekker

Wil
19 januari 2023

Snelle levering en het eten smaakte heel erg lekker en was lekker veel de bezorger was erg vriendelijk

Hans
18 januari 2023

Ga zo door was weer prima

Weijers
15 januari 2023
Schenderling
14 januari 2023

Duurde 3.50 uur 2x gebeld na 2,5 uur duurde nog 5 min. Werdt dus nòg een uur Ik hou niet van liegen, want heb de bezorger gesproken en had maar 4 adressen voor mij hebben dus na 3.40 uur pas het eten meegegeven aan die jongen. Plus na 2x bellen noggeneens excuses. Vindt dit zèèr jammer want ben wel al jaren vaste klant en wenst zò niet behandeld te worden. Wees eerlijk als het lang duurt of geef dit gelijk via mail aan zodat mensen nog kunnen cancelen. Want de eerste mail bleef ook staan op 1.30 uur levertijd zonder Track en Trace. Ik hoop ėcht op grote verbetering want jullie eten is verrukkelijk goed.

Manja
10 januari 2023

weer super lekker gegeten [HEERLIJK]

k.h. goddertz
9 januari 2023
Yvonne
7 januari 2023

Zoals altijd op tijd geleverd en warm , goede Chinees, kan het iedereen aanbevelen

Top
7 januari 2023
Simone Vermeer
1 januari 2022

Na 1,5 uur te wachten gebeld. Bestelling online was niet ontvangen. Toen weer besteld. Pas na een uur bestelling ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w.prins
1 januari 2022
Anuskha
30 december 2022

Al een paar keer besteld bij dit restaurant. Heel erg tevreden. Lekkere gerechten voor betaalbare prijs. Gratis en snelle bezorging.

A.Kuysten
23 december 2022

Zeer tevreden.

R. van der Kade
18 december 2022

Het was helaas minder van kwaliteit dan wij gewend zijn. Jammer want dit is de tweede keer waarom? Rijsttafel voor twee is ook de specialiteit van Wen Zhou, verwacht dan ook een reactie van jullie. Groet, R. van der Kade

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schuit
15 december 2022

eten was lekker aleen was wel koud

jack
14 december 2022

heerlijk zoals altijd

Herman
13 december 2022

Was weer een lekkere maaltijd zondag. De bezorger kwam rond de tijd dat gemeld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert O.
7 december 2022

Goede kwaliteit food. Snelle bezorging (messtal binnen 25 min.)

Ine
7 december 2022

Zoals altijd weer heerlijk en op tijd bezorgd

Joke van Rosmalen
28 november 2022

de bestelling was heerlijk, alleen de nasi was niet zo erg warm

Patricia
26 november 2022

Altijd goed te eten hier!

Yvon
22 november 2022

Zoals altijd, heerlijk, vers en warm

De snoo
20 november 2022

Eten ok maar bezorging duurt gemiddelt 1a 2uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
18 november 2022

Niets veranderen , ga zo door !

J . Schenderling
17 november 2022

Alles heerlijk en goed

Lamers
14 november 2022

ik bestelde via de qr code. maar kreeg geen kans om een bijgerecht te bestellen bij gerecht nr. 100. Dus kreeg ik 2 bakjes vlees zonder bami. Gebeld en dit werd daarna nog bezorgd voor 1 euro. Dit is erg inefficient. Want in de prijslijst staat dat bij alle gerechten standaard bami, nassi of witte rijst wordt geleverd. Kortom...... het is allemaal erg verwarrend en geeft ons voor de volgende keer veel vraagtekens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van der Stokker
14 november 2022

Het eten was koud, ik heb het zelf warm moeten maken. Dit is de 2 de keer dat mijn eten niet goed is, ik kom al jaren bij jullie maar ik ga voortaan naar een ander.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
8 november 2022

Heerlijk Gegeten..

Hartog
5 november 2022

Wordt wel steeds duurder beetje te duur en steeds iets minder

Ron van der Kade
4 november 2022

Weer heerlijk rijst tafel voor twee en op tijd bezorgd.

ria
3 november 2022

jammer dat er sambal op de broodjes zat had echt gevraagd zonder.maar verder was het eten heerlijk.

Will.J Bakker
2 november 2022

Laatste paar keer stelmatig te late bezorging minimaal 3 kwartier te laat. Haaivinne soep waterige dan normaal met iets van flauwe anijs smaak dat hoort niet. Helaas wederom aan de schijt hoewel de vlees met kerrie lekker was. Misschien toch eens ff kijken in de keuken dat er niet te veel v-tin gebruikt word iets is niet goed dat moeten de eigenaren even checken. Wen Zou behoord tot een begrip op Zuid maar als dit steeds gebeurt ben ik er gauw klaar mee. Zou ik jammer vinden

Mitchell
30 oktober 2022
Herman
30 oktober 2022

Eten was op tijd. Wel ruim van te voren besteld. Smaak was prima. Vond echter de saus in de babipangang en kipkerry dit keer wat waterig

Saskia
26 oktober 2022

Het eten had geen smaak. Het gaat er om dat de rijst niet gekruid is, met specerijen. Normaal heeft het smaak

Theo Thonissen
22 oktober 2022
Bunchu
17 oktober 2022
W de Vroedt
14 oktober 2022

Altijd snelle bezorging en het eten is zoals altijd daar goed

J.van gent
9 oktober 2022

Niks om over te klagen alles toppi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
9 oktober 2022

Heerlijk..keuzemenu gekozen en de groente heerlijk knapperig

lisa
7 oktober 2022

mooi op tijd en vriendelijk bezorgd eten was super👍

jack
7 oktober 2022

eten is perfect zoals altijd en nu een zeer snelle bezorging

Ron van der Kade
4 oktober 2022

Rijst tafel voor twee personen was weer erg lekker en bezorger keurig op tijd.

Anoniem
4 oktober 2022

Het eten stelt mij nooit teleur. Altijd boven mijn verwachtingen en een snelle bezorging! :)

ria
1 oktober 2022

lekker zo als altijd

A.Tijssen
1 oktober 2022

Snelle levering en heerlijk eten, toppie

J.van gent
1 oktober 2022

Super lekker

Jan
1 oktober 2022

Het eten mag de volgende keer wel iets warmer zijn, en de deksels mogen er wel goed opzitten nu was alles nat van de saus omdat de deksel er niet goed opzat

Van gent
28 september 2022

Soms meer dan 2 uur w8 dan geef ze wel weer wat gratis .dus b er n niet boos eten is fantastich

Janet
26 september 2022

Wij zijn tevreden met het eten, porties zijn groot genoeg. Alleen de bezorging staat standaard op 1 uur, toevallig gisteren was hij 20 min eerder. Maar goed wij houden er al rekening mee dat het 1 a 1,5 uur kan duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YVON
25 september 2022

Zoals altijd super vers , heerlijk warm en snelle vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Schenderling
24 september 2022

Was heerlijk De bezorging duurde wel lang Anderhalf uur bijna

willem kremer
24 september 2022
Tamara
24 september 2022

Heerlijk eten met verse groente, redelijk grote bakken, dus je eet er zeker twee dagen van

Maria
24 september 2022

Beetje lang gewacht maar ze hadden het ook heel druk eten was heerlijk voor het lange w8te kreeg ik me kiplompia gratis!!

Agnieszka
23 september 2022

Eten was lekker maar... Ik heb Chinese rijsttafel besteld en als ik lees "gebakken garnalen" dan verwacht ik minimaal 2...en niet dat ze in 2 sauzen zwemmen. Kippenpoot hebben we helemaal niet ontvangen.

Ron van der Kade
22 september 2022

Het was echt heerlijk bestel al jaren bij Wen Zhou ze zijn echt super. Bezorging altijd perfect geregeld. Bezorger ook vriendelijk. Bestelling Speciaal aanbevolen Rijsttafel voor 2.

Palm
18 september 2022

Het eten was lauw en een uur te laat. Ben ik niet gewend van U . Ik hoop op een reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
17 september 2022
Kerkhof
11 september 2022

Was weer lekker

Ine
11 september 2022

Goed warm en op tijd

Marinus Groeneweg
4 september 2022

De bestelling was snel bezorgd door een vriendelijk bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
3 september 2022

Bezorging binnen 20 min. Helemaal top!

Jan
2 september 2022

Verbeterpuntje...... Doe bij een loempia speciaal de pindasaus apart en NIET OVER DE LOEMPIA heen. Het is zo'n zonde om een bak soep te krijgen.......

Hans
1 september 2022

Alles was weer prima, ga zo door

Joke van Rosmalen
1 september 2022

mooi op tijd en weer net zo lekker als anders

Aad Vanzanten Zantenavan@hotmail.com
27 augustus 2022

Lekkuh

Herman
27 augustus 2022

Lekkere eend gegeten. Ook de saté was erg lekker. Tot de volgende keer.

Muller
21 augustus 2022

geen

Jan
20 augustus 2022
Ine
1 augustus 2022

Zoals gewoonlijk erg lekker maar een half uur langer moeten wachten dan was vermeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
31 juli 2022

Eten was warm en compleet, hou er wel rekening mee dat als je “ zo snel mogelijk “ aantikt dat het nog een uur kan duren voordat het geleverd wordt. Kwaliteit was prima !!

Jan
30 juli 2022

Zeer snelle bezorging nog binnen de tijd die ze opgaven. En het eten was super warm is wel eens anders geweesr

G
25 juli 2022

Goed en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van der Stokker
24 juli 2022

Perfect.

J.van gent
23 juli 2022

Prima super toppi

E.W.C. Lanser
13 juli 2022

Kwaliteit eten voor een betaalbare prijs, nette service en een beleefde bezorger. Het eten werd binnen een half uur geleverd en was erg warm

Jean Paul de Lange
11 juli 2022

Ik vroeg twee keer ik wil er sambal bij en toch niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
10 juli 2022
Cor Buitendijk
9 juli 2022

Telkens als ik bestel is het gewoon altijd goed. Verse producten en dat proef je. En regelmatig binnen 30 minuten al bezorgd. Dus simpel gezegd, een top zaak!

beerman
9 juli 2022

heerlijk eten, ruime porties

Bunchu
7 juli 2022

ik ben heel tevrienden

Nvt
1 juli 2022

Het was erg lekker, zoals altijd, maar het duurde 3 kwartier langer dan in eerste instantie doorgegeven was.

Franko
29 juni 2022

Eten is altijd wel goed al vind ik persoonlijk de porties saus te klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

goed
29 juni 2022

geen

Leon
18 juni 2022

Smaak de laatste tijd nergens meer naar, verhogen wel de prijzen maar verlagen de kwaliteit.Dus app eraf en afscheid nemen van Wen zhou...vraag de bestelling aan om 16.45 en dan komt het aan om 17.20? Dus bezorging was ook top.

Herman
15 juni 2022

Snelle bezorging. Met familie gegeten. Over het algemeen was iedereen zeer te spreken over het eten.

Isa
8 juni 2022

17:17 uur besteld en 18:53 pas bezorgd. Ook zaten er weer geen zegels bij. Jammer. Zoals altijd lekte de soep (verkeerde deksels)

Joke van Rosmalen
30 mei 2022

Het eten was weer heerlijk en in tegenstelling tot een vorige keer was de bestelling nu keurig op tijd, zelfs iets te vroeg. Geeft weer hoop voor een volgende keer, want die komt er zeker wel.

Yvon
29 mei 2022

Zoals altijd vers, warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Hazewinkel
27 mei 2022

Heel erg lekker...

willem kremer
24 mei 2022
Hoften v
15 mei 2022

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 mei 2022

Blijf zo doorgaan 👍

ria
12 mei 2022
Hans
8 mei 2022

Bezorging duurde wel meer als 1 uur en als aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

aad smaling
8 mei 2022

1 3/4 uur wachten is lang

Anoniem
7 mei 2022

Was later dan aangegeven Eten lekker en goed

Leon
1 mei 2022

1 1/2 uur geduurd en het was gewoon koud..Dan verhogen ze de prijzen maar kwaliteit verlagen ze. Zo jammer dan gaan we maar op zoek naar een nieuwe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
18 april 2022

Ik bestel vaker bij jullie en het eten en de service is altijd goed. Deze keer had ik cha sieuw en koe low yuk erbij besteld. Deze gerechten waren echter niet goed. De koe low yuk was keihard waardoor het niet te eten was en de cha sieuw bestond voor het merendeel uit zenuw vlees waardoor ik meer van de helft weg heb moeten gooien. Ik vind dit heel teleurstellend en erg jammer voorral omdat ik dit niet van jullie gewend ben. Ik hoop dat jullie dit meenemen. De rest was wel lekker gekukkig.

Petracastraat
17 april 2022

Toppers altijd goed eten en altijd snel bezorgd

Yvon
16 april 2022

Heerlijk warm en lekker zoals altijd🙂

C
10 april 2022
Patricia
7 april 2022

Weer super lekker gegeten zoals altijd

René van der Pol
5 april 2022

Zat alleen witte rijst bij, volgens de folder moest er nasi en bami bij zitten.

ria
4 april 2022

het was weer erg lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ik
30 maart 2022
Natasja
27 maart 2022

Normaal duurt bezorgen standaard 1 uur, dit keer 30 minuten en vriendelijke nette bezorger. Heel fijn. Eten was beter dan eerdere bestellingen. Lekker gegeten en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Javercom
27 maart 2022

Top en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
26 maart 2022

Lekker eten. Opmerkingen worden gelezen. Bezorgtijd is prima. Standaard wordt er een uur bezorgtijd vermeld voor de zaterdag. Veelal in een half uur.

ria
26 maart 2022
Ed IJpelaar
13 maart 2022

Prima op tijd en lekker als altijd. Helaas extra Pindasaus gekregen in plaats van Pikante saus, maar dat kan een keer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit Schouwerwou
13 maart 2022
ria
12 maart 2022
Margit
5 maart 2022

Altijd mega lekker! Nog nooit klachten gehad. Bestel hier meestal 1 keer in de 2 weken.

nellie Verhoef Ketting
28 februari 2022

De kip in Gonbao saus lekker en goed warm buispek lekker krokant.. De varkenshaas in kerrie niet warm en saus veel te veel bindmiddel. chinese bami en nasi gewoon lekker. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ria
27 februari 2022
Ruud
22 februari 2022

Eten bijna koud en15 minuten telaat

H.Schilperoord
17 februari 2022
Jan
17 februari 2022
Rein
16 februari 2022

Zoals gewend Top

Hans
12 februari 2022

Blijf zo doorgaan, was weer heerlijk

Leendert.
3 februari 2022

Heerlijke roti en een saoto soep. Er is wel weinig kouseband in de roti kipfilet. Maar alles is echt lekker en van goede kwaliteit. Wen Zhou is goed.

Arie Broekzitter
30 januari 2022

Wen Zhou is altijd lekker. De beste van Rotterdam

Yvonne
23 januari 2022

Heerlijk , super vers en lekker warm Aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Osanto
20 januari 2022

Het eten was heel lekker. En heel warm. Ik bestel altijd bij WHENZHOU.

Herman
17 januari 2022

Eten was weer erg lekker. Alleen was de bami een beetje koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman van den Berg
8 januari 2022

Broodje garnalen smaakte niet erg lekker. De rest van de bestellingen was prima en de levertijd was redelijk correct.

Tom
7 januari 2022

In eerste instantie niet gekregen wat we besteld hadden,gebeld en in een half uurtje wel de juiste bestelling gekregen.

Theo Thonissen
3 januari 2022

Werd eerder bezorgd als gemeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 januari 2021
Yvonne
31 december 2021

Zoals altijd heerlijk, vers, warm en een hartelijke bezorger

Miranda Dalm de Jonge
26 december 2021

Chinees Indische rijsttafel besteld. Super lekker goed warm dikke pluim. Bezorger was super vriendelijk. Hartelijk bedankt 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
26 december 2021

Weer top !!!

Willem Kremer
17 december 2021
Jan
15 december 2021

Ga zo door 👍

Jean PAUL
7 december 2021

Goed

Yvon
4 december 2021

Heerlijk zoals altijd!!!

.
2 december 2021
M. Moock
25 november 2021

Kip Loempia lauw waardoor het deeg slap en nat was, de Koe Lo Yok en deeglaag lauw en nat de witte rijst ook lauw, kortom alles was L A U W!! Wat een afknapper; eerdere bestellingen geen klachten over echter dit was een afgang!!

Marcel
21 november 2021

Half uur later bezorgd dan gevraagd

Margit
18 november 2021

Altijd lekker, nooit klachten gehad. Bestel hier graag!

Hulsman
17 november 2021

When zou de beste Chinees van Rotterdam Zuid 5 sterren verdiend!!!

Peter
12 november 2021

Wij bestellen bijna altijd bij Wen Zhou, het heeft wel beetje lang geduurd. Maar dat terzijde, het eten was koud. Weet niet of dat met de bezorging te maken had. Vandaar geen 5 sterren dit X

Henny Rutteman
12 november 2021

we hebben om 17.00 uur besteld en het eten zou om 18.00 uur bezorgd worden helaas werd het eten ruim 20 minuten later bezorgd en dit is niet de eerste keer. Na telefonisch contact duurde het nog zeker 10 min. voordat het bezorgd werd.

Tjakko
10 november 2021

Helaas iets eerder bezorgd als gevraagd. Had ik misschien beter moeten communiceren. Moest wachten op mijn partner. Eten was minder goed als voorgaande keren. Waterige saus van de Foe Young hai en babi Pangang niet echt krokant.

Moniek
6 november 2021

Bestellen en bezorging verliepen goed, echter het bestelde voedsel was niet warm.

Marianne
4 november 2021
ruud
31 oktober 2021

totale teleurstelling. duidelijk aangegeven bezorging om 21.00 uur. om 21.02 bericht bezorger onderweg . Pas om 21.20 bezorging. eten koud te laat en bezoek dat moest vertrekken en niet kon eten !!!!!!!!

E.W.C. Lanser
28 oktober 2021

Heerlijk eten, vers bereid, makkelijk in te vullen website, nette en beleefde bezorger

Yvon
27 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk vers en super warm

Kees
25 oktober 2021

Wederom, voortreffelijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Thonissen
25 oktober 2021

Bezorging kwam eerder als toegezegd.Voor de rest zoals gewoonlijk erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jack
22 oktober 2021

40 minuten te laat geleverd

Yvon
18 oktober 2021

Heerlijk en vers En snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
17 oktober 2021

Was weer prima en prima bezorging, ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Javercom
14 oktober 2021

Lekker eten, warm en op tijd, top

Van Duuren
10 oktober 2021

Altijd super lekker en ook altijd op tijd bezorgd! Wij willen geen andere chinees meer! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
10 oktober 2021

Weer prima !

Hoften
8 oktober 2021

Heel goed en lekker

ruud
6 oktober 2021

netjes op tijd . goed van smaak en ruim voldoende om er 2 keer van te eten

J.visser
3 oktober 2021
Tom
3 oktober 2021

Waterige sausen lauw,niet wat we gewend zijn.

Jean Paul
29 september 2021

Goede service goede verzorging en het eten is goed VGr Jean Paul

Leon
26 september 2021

Roti had niet zoveel smaak...maar de rest was wel top!! En snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorp
19 september 2021

Het was niet te eten niet voor de tweede keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
12 september 2021

Weer prima hoor !

schuit
12 september 2021

eten was lauw en vlees te tei jammer hebniet zo goed gesmaakt

Henk Osanto
2 september 2021

Jikik heb heel lekker gegeten .en jullie geven heel veel eten. Ik ben nu vaste klant en de bezorging was heel vriendelijk en was heel goed op tijd.

Jojo
2 september 2021

We zijn meestal tevreden over het eten en anders is het met een belletje gelijk opgelost. Wel jammer dat de soepbakjes kleiner zijn geworden (het scheelt 100 ml).

YVON
31 augustus 2021

Echt weer heeeeeerlijk en super vers

The0 T honissen
30 augustus 2021
schuit
27 augustus 2021

het was heerlijk zoals altijd heb goed gesmaakt kwaliteit eten

Tom
25 augustus 2021

Indische vlees was te vet en niet lekker mals.

Nellie Verhoef Ketting
23 augustus 2021

Spekjes en.kip in zwarte bonen saus smakelijk. De varkenshaas in kerrie saus deze keer minder lekker. Bami en nassi ok. Bezorging top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.W.C. Lanser
19 augustus 2021

Heerlijk eten, verse kwaliteit, is nog steeds warm bij bezorging, makkelijke website, aardige klantenservice en nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ornella
15 augustus 2021

Heerlijk en vers gegeten! Je krijgt goede porties! Er was even iets mis gegaan maar dit was supersnel opgelost! Bezorger is ook uitermate snel en vriendelijk! Wij gaan snel weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
15 augustus 2021

Bezorging en eten was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
12 augustus 2021

Prima.......

Javercom
11 augustus 2021

Bezorging zoals altijd perfect, helaas voor het eerst in jaren, 2 halve kippen droog als gort gefrituurd.

Vermeulen
7 augustus 2021

Prima gegeten. Gewoon wat je van een chinees mag verwachten. Plus punt. de kipsate was lekker mals en de kipkerrie is heerlijk!

Walsum
5 augustus 2021

Zoals altijd ,een goede maaltijd,en een prima bezorging.

jack
29 juli 2021

zoals gewoonlijk heerlijk en voldoende eten

Van der veer
25 juli 2021

Nu al voor de 3 e bestelling op rij de kroepoek in duizenden stukjes gebroken je betaald er wel veel geld voor dan verwacht ik geen kroepoek in duizenden stukjes gebroken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
25 juli 2021

Prima! Lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
25 juli 2021

16:25 uur bestelling geplaatst voor een bezorging om 18:30 uur, om 19:15 uur kwam de bezorger pas en hebben we het echt heel naar binnen moeten werken omdat we om 19:30 weg moesten. Slecht hoor, want juist daarom bestelden wij ruim 2 uur van tevoren zodat we zeker dachten te zijn dat het op tijd zou zijn.

A. Brohm
25 juli 2021

Eten was lekker en goed op temperatuur ga zo door met deze goede service

Maas
24 juli 2021

2,5 uur na bestellen werd het eten bezorgd. Niet alles was warm.

Javercom
20 juli 2021

Zoals altijd, eten perfect, warm en op tijd!

ria
12 juli 2021
ginurvel
12 juli 2021

goed maar een beetje overkook di kip en de vllees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
11 juli 2021

Lekker zoals altijd, en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
9 juli 2021

Zoals altijd heerlijk, vers en op tijd

jack
7 juli 2021

misschien mijn fout maar loempia was niet wat ik van een loempia verwacht had,te klef en niet lekker,te veel gekruid,had geen idee wat het was

A vdr Steen
4 juli 2021

Wederom gevraagd babi pangang zonder atjar en wederom er wel onder jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Artur
4 juli 2021

Was errug lekkur, ook net nog als ontbijt.

Isa
3 juli 2021

Het eten is altijd geweldig, maar de laatste 2 bestellingen met bezorging z.s.m. duurde steeds 1.5 uur 😱 en is de tas steeds kleddernat van de gelekte soep. 1x zo erg dat er maar een halve soep over was. Je krijgt een tijd opgegeven wanneer je eten er moet zijn (via e-mail), maar het is er dan 20 min later pas. Dus dan zit je op 1.5 uur na je bestelling.

Janet
27 juni 2021

Vandaag was het eten goed en lekker.. Alleen een minpunt is de tijd tussen bestellen en leveren. We houden al rekening met 1 uur maar de laatste tijd duurt het gewoon minimaal 1,5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wing
26 juni 2021
Artur
21 juni 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Julia
20 juni 2021

Duuurt veeeeellste laaanngg!!! Anderhalf uur wachten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Brohm
20 juni 2021

de bezorging was iets te vroeg maar voor de rest is het eten toppie ga zo door met de goede service

Tom
17 juni 2021
Chris
15 juni 2021

De beste qua smaak en er is veel keuze! Altijd Wen-Zhou👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
13 juni 2021
Javercom
12 juni 2021

Eten was, zoals altijd, heerlijk en deze keer gloeiend heet, helemaal top

Peters
30 mei 2021

Half uur later dan gevraagd, loempia was koud en niet smakelijk. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Da
27 mei 2021

Altijd best , altijd snel

Janet
25 mei 2021

Het eten was deze keer heel lekker en goed. Alleeen je krijg een verwachte bezorgtijd dat is dan al dik een uur later en dan word het eten alsnog 40 min later bezorgd.

C Sil
25 mei 2021

Hele aardige bezorger, het eten werd vlot gebracht en was nog goed warm. Alles smaakte heerlijk!

ria
24 mei 2021
demelza van der steen
24 mei 2021

wij bestellen al jaren bij wen zhou alleen bgister avond hebben we de svhrik van ons leven gehad wij kregen dingen die wij niet besteld hadden en het ergste er zaten zwarte haren in de soep en kon mijn ogen niet geloven qwij waren hier zo misselijk van dat wij alles hebben weggegooit dag dag €60 euro schandalig en zouden het fijn vinden dat de winkel cp0ntavt opneemt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nellie verhoef
23 mei 2021

Alles erg lekker bezorger bijzonder vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Javercom
19 mei 2021

Top eten en op tijd bezorgd

Herman
18 mei 2021

Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger en het eten was ook weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l kok v d stad
15 mei 2021

de service is helemaal goed.en de producten zijn gewoon goed.

Tom
14 mei 2021
Nellie
14 mei 2021

Alle gerechtjes weer erg lekker ook de chinese bami en nasi. De WenZhou soep helaas minder lekker.

Jessica
11 mei 2021

Lekker maar had besteld voor 17:15 en kwam al 16:40. Beetje jammer

Yvonne
10 mei 2021

Werd helaas niet compleet bezorgd Na een telefoontje werd het nabezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nellie verhoef
10 mei 2021

Alle gerechtjes weer bijzonder smakelijk. Vlees lekker mals en sappig . Ook de Chinese bami goed op smaak. 1 minpuntje de bami was niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
10 mei 2021

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ria
6 mei 2021

het was weer heerlijk!!!

Linde
6 mei 2021

Tot de volgende bestelling 😃

Herman
2 mei 2021

Goed eten en was er vandaag super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert monster
2 mei 2021

had om 17.15 afgesproken en de maaltijd was er om 17 uur er al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jean Paul de Lange
1 mei 2021
Monique
29 april 2021
Javercom
27 april 2021

Eten zoals altijd perfect, deze keer, waarschijnlijk door grote drukte, wat aan de late kant.

E.W.C. Lanser
9 april 2021

Het eten was lekker warm en goed van smaak en kwaliteit. Via de website is het mamkelijk.bestellen en de bezorger was netjes en vriendelijk.

R. L.
4 april 2021

Om 17.30u een bestelling gedaan en om een melding gekregen dat de bezorging om 18.30u zou plaatsvinden. Heb tevergeefs gewacht en om 18.38 gebeld waar het eten blijft? Ze gaven aan dat het binnen een kwartier bezorgd zou worden. Na een kwartier gewacht te hebben was het nog steeds niet bezorgd. Wederom gebeld en werd er uitgelegd dat de bezorger eerst naar een ander adres was gegaan, terwijl mijn adres zowat om de hoek is?🤷‍♂️ Uiteindelijk kreeg ik het eten pas om 19.05 u. Dik anderhalf uur gewacht. Het eten daarentegen was wel okay.

Yvon
31 maart 2021

Zoals altijd heerlijk en goed warm

Dirk Jansen
28 maart 2021
mimi
27 maart 2021

vriendelijke bezorger

Theo Thonissen
21 maart 2021

Vandaag vlugge bezorging van maaltijd.dit na 1/2 uur na bestelling per internet.

Weijers
14 maart 2021

Goede service....het eten was heerlijk En bezorging was ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
11 maart 2021

Kip Kerrie voortreffelijk, Chia Siew was taai, een paar hapjes op de rest weggegooid. Dit ben ik niet gewend van dit restaurant

Herman
9 maart 2021

De bezorger was er heel snel vandaag. We hebben lekker gegeten. Tot de volgende keer.

valk
7 maart 2021

super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
6 maart 2021

Bezorging was 20 min te laat. Dat kan nog door de drukte. Babi pangang spek was te hard gebakken waardoor ik de helft niet gegeten heb. De nasi zat mega veel sambal in, wij vonden het niet smakelijk meer. Mini loempia weinig smaak. Misschien hadden jullie het te druk waardoor de kwaliteit minder was

Nellie verhoef
1 maart 2021

Alles goed op smaak speklekker krokant kip loempia goed zou wat meer kip in kunnen maak hem.gewoon 1 euro duurder. Chinese bami erg lekker. Alles goed warm.Bezorger vriendelijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
25 februari 2021

Alles was weer prima

Van der veer
23 februari 2021

Weer heerlijk gegeten zoals altijd

Ed
22 februari 2021

Lekker als altijd, bezorging op tijd door een vriendelijke bezorger. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
19 februari 2021

Hele snelle bezorging door vriendelijke bezorger. Het eten was weer lekker zoals bijna altijd

Janez Smolic
15 februari 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
15 februari 2021

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
14 februari 2021
ria
14 februari 2021
Danny en kim
12 februari 2021

Super lekker gegeten,het was heerlijk zoals altijd...en de bezorger altijd vrolijk en vriendelijk

S. Klavert
4 februari 2021

1 minpuntje, bij Bami Ramas miste ik groenten, oa sambal goreng boontjes en/of sajor lodeh.

Janez
3 februari 2021
ria
1 februari 2021
Leo
31 januari 2021

Lekker, warm en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SP
30 januari 2021

Lekkere gerechten maar te veel taugé gebruikt.

Tom
30 januari 2021

Eten was niet echt warm

Wessel
26 januari 2021

Eten is altijd warm en heerlijk bestel er al jaren en nooit klachten gehad snel bezorgd en eten smaak echt top

Bunchu Chunak
20 januari 2021

Heel goed en snel ik ben blij

Marcel
18 januari 2021