Bewertungen von Wen Zhou Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Jan
14 Februar 2024

Het eten kwam een uur te laat, dan de afgesproken tijd. Waarom vragen ze dan om een bezorgd tijd in te voeren als er niet aangehouden wordt

Dina
12 Februar 2024

Prima bestel al jaren .Niks mis mee

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

André Brohm
12 Februar 2024

Vriendelijke bezorger ruim op tijd bezorgd het eten was goed en warm ga zo door met de goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

jack
9 Februar 2024

bezorging 50 minuten te laat

Tom
9 Februar 2024
Javercom
8 Februar 2024

Eten was zoals altijd heerlijk alleen de bij het gerecht vermelde garnalen bleek 1 garnaal te zijn die op de hete foe Yong hai was gelegd en daarom slap was geworden.

Hans Teigeler
6 Februar 2024

Eten en bezorgen zijn zeer goed ga zo door. Wel vraagje krijgen steeds zegels maar wat doen we daar mee. Wij weten het niet

Joyce
4 Februar 2024

Eten kwam drie kwartier na de gevraagde tijd, na een extra telefoontje.

Jacqueline
1 Februar 2024

Had besteld met tijd 17.45 bezorging en de bestelling kwam pas 18.25 heel jammer!

Tom
21 Januar 2024
Maria
19 Januar 2024

Normaal geen klachten maar gisteren was de bezorger 40 minuten onderweg. Eten was nog goed warm alleen zijn de loempia's dan slap dat was wat minder.

Tom van Hoorn
13 Januar 2024
Y van oosterhout
11 Januar 2024

Normaal altijd super tevreden. Alle snacks in een zak bij elkaar gegooid. Berenklauw en willempie veel te lang door gebakken . Gewoon te hard aan de buiten kant ervan. Zo zonder normaal wel tevreden nu helaas niet.

ria
10 Januar 2024

heerlijk

Natascha
10 Januar 2024

Het is allemaal super lekker alleen vindt ik dat je de bami er bij hoort te krijgen en niet nog een extra euro er voor moet betalen maar goed is wel echt 1 van de beste babipangang en ook babipangang spek en de gebakken garnalen zijn hier super goed.

Edwin meijer
5 Januar 2024

Lekker eten en op tijd geleverd

Ays
1 Januar 2024

1,5 uur te laat.

Tevreden klant
30 Dezember 2023
Lanser
29 Dezember 2023

Had 1nasi teveel en 1 bami te winig

Peter Steenbakkers
22 Dezember 2023

Helaas weer de spaarpunten vergeten erbij te doen. Zo gaat het lang duren voor de spaarkaart vol is.

Timrott
21 Dezember 2023

Ondanks mijn uitdrukkelijke verzoek de sauzen apart te leveren werd dit niet gedaan.hierdoor werd knapperig vlees zacht. Ook bij de foe yong hai zat de saus. Aangezien in de sauzen veel suiker zit, is dit niet goed. Voor een gezinslid. Ik heb daarom ook nog eens dsaus van de foe yong hai moeten schrappen!!!! Kortom geen succes, zon de.!! En makkelijk te voorkomen...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hans
20 Dezember 2023

Alle bonnen door de tas en ook de pindasaus lag door de tas een grote rotzooi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

JAn
20 Dezember 2023
Herman
14 Dezember 2023

Vriendelijke bezorger die de bestelling bracht. Ook het eten was weer erg lekker.

Judy
10 Dezember 2023

Bijna 2 uur op me eten gewacht, rten was koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Weijers
10 Dezember 2023

Half uurtje moeten maar hoeven te wachten Was nog lekker warm.. Eten was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jan
10 Dezember 2023

Eten was erg warm, en binnen de afgesproken tijd hadden ze het bezorgd

Samuel
26 November 2023

Het duurde helaas iets langer dan we gewend zijn. Maar het is wel een zondag dus dan is het gewoon druk. Eten is netjes warm en we hebben weer heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ineke van Gennip
26 November 2023

Rijsttafel een persoon was iets minder de babispek en de loempia waren heerlijk!

Jannie Schenderling-Ledda
25 November 2023

Heb 2 uur moeten wachten En de app klopt ook niet zei eerder En heb voor 63 euro maar 1 zegel gehad

Yvon
20 November 2023

Echt overheerlijk !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

ria
16 November 2023
ria
8 November 2023

goed zo als altijd

Deursen
5 November 2023

Veel te laat bezorgd

Bakker
3 November 2023

Over het algemeen is het goed. Het enige is de sate babi,die is gewoon slecht.

Li Vra
1 November 2023
J Schenderling
1 November 2023

Alles goed en lekker

Rinus bakker
29 Oktober 2023

Zo als altijd weer heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Nagtegaal
27 Oktober 2023

Nou de bezorging op zich niets mis mee.. maar tjonge tjonge wat duurt dat lang zeg. Als je besteld krijg je een bevestiging mail en dan standaard een mail met dat bezorging een uur later komt!! Dat klopt nooit we hebben vandaag 1,5 uur gewacht op ons eten. En als je belt ja sorry is druk... ze kunnen moeilijk zeggen dit is normaal!! Maar goed sorry daar koop ik niets voor. Als diabetespatiënt moet ik op tijd eten...ik hou bij bestellen al rekening met 1 uur maar soms duurt echt ZO LANG...

Tom van Hoorn
26 Oktober 2023

geen opmerkingen

Es
25 Oktober 2023

Altijd heerlijk eten goed van smaak en zijn erg vriendelijk personeel

ria
24 Oktober 2023
A li
16 Oktober 2023

Lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marieke
15 Oktober 2023

Eten besteld om 17.09 uur. Gekozen voor de optie 'zo snel mogelijk' (bij andere opties was 18.15 uur de eerste mogelijkheid). Na bestelling de bevestiging ontvangen met geschatte tijd 18.10 uur. Geen probleem, het is zondag dus druk. Om 18.29 maar eens gebeld. Het werd op dat moment ingepakt en zou snel bezorgd worden. Helaas kwam het eten pas om 19.05, dus bijna 2 uur na bestellen en 1 uur na aangegeven bezorgtijd. Dat vind ik niet acceptabel! Het eten was wat flauw, maar op zich wel goed te eten. Erg jammer. Maar dit restaurant kiezen we niet nogmaals.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Robert
13 Oktober 2023

Prima eten snel bezorgt en goed gevulde bakken . Nette en vriendelijke bezorger

A. Li
10 Oktober 2023
E
9 Oktober 2023
Hans
9 Oktober 2023

Zoals altijd heerlijk. Goede prijs voor wat je krijgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ron van der Kade
8 Oktober 2023

Weer Heerlijk gegeten, zoals altijd perfect Rijsttafel voor 2. Bezorging was ook keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Li Chris
7 Oktober 2023

Heerlijk eten!

Patricia
7 Oktober 2023

roti gegeten was zo lekker en veel Echt gewoon top

Gerard
5 Oktober 2023

Op tijd bezorg, eten was goed warm

Maria
4 Oktober 2023

Altijd smakelijk.

Gerard
30 September 2023

Super snelle bezorging en goed warm eten

Anoniem
29 September 2023

Eten was heel lekker

Kevin
23 September 2023
Minousche Veerman
17 September 2023

Precies op tijd Heerlijk vers eten Veel visite vanwege een verjaardag en t is allemaal op gedaan Echt de beste Chinees op Zuid

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hans
16 September 2023

Ga zo door eten prima en bezorging ook prima

Herman
14 September 2023

Mooi op tijd bezorgd. We hebben weer lekker gegeten. Zelfs nog wat voor de volgende dag bewaard.

Yvon
12 September 2023

Super lekker en vers

R van der Graaf
11 September 2023

Goed eten en op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dalma Hegyi
10 September 2023
Erwin
7 September 2023

Het eten was goed. Alleen de bezorging duurde ontzettend lang. Heb om 17.37 uur besteld en kreeg uiteindelijk pas om 19.30 uur bezorgd. Had om 18.50 uur nog een keer gebeld. Zou toen over 15 minuten bezorgd worden......

Ricardo
5 September 2023

Altijd goed en lekker, en dit keer ook erg snel.

Ron van der Kade-Solos
3 September 2023

Weer heerlijk gegeten. Eten altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Cas
1 September 2023

Het eten was goed alleen 30 minuten te laat geleverd.

E
1 September 2023

Lekker en goede porties heerlijk gegeten

E
1 September 2023

Roti was zonder zout Bamibang gang beetje klefig

ria oosterbaan
31 August 2023

het was weer lekker

Ontevreden klant
29 August 2023

Voor de zoveelste keer heel veel later willen bezorgen dan de te verwachten bezorgtijd. Na ruim een half uur later maar gebeld, was het eten nog daar en zou het nog een kwartier duren. Nou hou het dan maar, want ook deze ervaring is dat het zelfs dan nog langer duurt. En dit was zeker niet de eerste keer dat dit is gebeurd. En niet even netjes een berichtje dat het langer duurt. Nou, dikke doei! Eten mogen jullie houden!

Nieuwenhuis
28 August 2023

De kroepoep waren allemaal kleine stukjes. Jammer want je betaald ervoor. .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jan
28 August 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Yvon
28 August 2023

Super lekker, vers en heel goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Isabelle Sangster
27 August 2023

Sinds jaren weer eens besteld en nog steeds even goed als toen. Gelijk besloten om het toch weer vaker te gaan doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Maria
27 August 2023

Weer prima hoor

Yvonne
25 August 2023
Van oosterhout
1 Juli 2023

Jammer dat de loempia,s deze keer erg taai en slecht gevuld waren. Normaal zijn we super tevreden. Nu dus niet jammer.

De Jong
28 Juni 2023

De eerste 2 × lekker gegeten 3e keer was het stukken minder

Joke van Rosmalen
24 Juni 2023

het eten was zoals gewoonlijk weer prima. Ik vraag me alleen af of de klok bij jullie een extra uur naar voren is gezet of dat degene die mijn bestelling verzorgde geen klok kan kijken. Ik heb besteld voor 18.30 uur, staat ook op de bon, maar het eten werd om 17.30 uur bezorgd. Jammer!!!

H.schilperoord
18 Juni 2023

Miehoen was pap

Willem
5 Juni 2023

Heerlijk eten, zeker voor herhaling!

ria
29 Mai 2023

lekker

D
29 Mai 2023

Heerlijk en goed eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Roep
28 Mai 2023

Ik had 2 x sate batata en foe yong hai nasi met geroosterde kip. Broodje kerrie kip was heerlijk, helaas zat er komkommer en sambal op! Had aangegeven geen te willen! Sate was lekker, ei zat doperwten in iets minder en mijn kip was gewoon gebakken in de frituur ipv geroosterd zoals aangegeven op hun menukaart! Well supersnel bezorgd.

Yvon
24 Mai 2023

Weer als vanouds echt super lekker, warm en vers

van Bokkem
7 Mai 2023
Gayetrie soekhradj
4 Mai 2023
D
2 Mai 2023

Altijd Heerlijk en lekkere gerechten

Lanser
2 Mai 2023

Had bij mijn laatste bestelling van 23 april beklag gedaan, maar daar is niet op gereageerd. Ook bij deze bestelling nog kenbaar gemaakt maar weer geen reactie. Jammer

Jan
1 Mai 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

ria
1 Mai 2023
CB
30 April 2023

Eten was niet warm meer, vlees niet mals harde stukken. Normaal eet ik er 2 keer van nu weggegooid. Gevraagd om grote bak nasi, deze zat er niet bij. Was niet zoals wij altijd gewend zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

beerman
27 April 2023
Eva
26 April 2023

lekker

a lanser
24 April 2023

Miste allee de gratis kroepoek en loempia's. Had er toch wel bij mogen zitten als je voor 100€ aan rijsttafels besteld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Herman
23 April 2023

Was lekker eten weer. En redelijk snel bezorgd

I
21 April 2023

Bij bezorgen op doordeweekse dag werd eerst 1uur en 20min bezorgtijden aangegeven, was te lui om te annuleren maar wel geërgerd. gelukkig bleek het binnen dertig minuten te arriveren. Eten was smakelijk.

Henk Osanto
19 April 2023

Het eten is goed en heel lekker. Alleen mag er wat meer rijst bij. Ik bestel altijd bij wen Zhou. Ik ben een heel goede en tevreden klant.

Kok
19 April 2023
Ramon van der Laaken
17 April 2023

Om 18:36 besteld en bevestiging dat rond 19:40 bezorgd zou worden om 20:00 mail ontvangen dat bezorger onderweg is en na meerdere keren bellen (en iedere keer te horen dat max 5 minuten de bezorger er is) uiteindelijk om 20:40 mijn bestelling ontvangen die inmiddels lauw was. Bleek ook nog eens omgewisseld te zijn