Beoordelingen van Wen Zhou Rotterdam

Recente recensies van Wen Zhou Rotterdam

5 sterren na 79 reviews

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is eigenlijk altijd wat ik verwacht van ouderwets Chinees eten. De bezorging is perfect. Je krijgt een mail hoe laat ze komen. De bezorgers zijn zonder uitzondering vriendelijk en precies.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik begrijp dat het druk is op zondag, is anderhalf uur wachten toch wel erg lang. Verder was het eten wel weer erg lekker, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en warm. Smaakte zeer goed als gewoonlijk.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Wen Zhou omdat ik het een hele goede Chinese zaak vond, maar ze gaan erg achteruit. Mijn eten : vlees was aangebrand en hard. Dus wordt het tijd voor mij om een andere Chinees te zoeken

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk vers, alleen t rundvlees was taai bij de rijsttafel En veel te grote stukken die hebben we weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten super vers en razendsnelle bestelling

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Lekker, goede service en snelle bezorging

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker! En zoals ik vroeg.... de saus bij de gerechten apart.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voldoende. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vlees een beetje aan de droge kant, maar niet iets om verder moeilijk over te doen. We waren heel blij dat de bezorging geen uur duurde maar slechts een half uur.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Helaas ontvingen we bami, terwijl we nasi bestelden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend Rijsttafel voor 2. Koop al jaren bij Wen Zhou, kwaliteit eten zeer goed. Bezorging altijd keurig op Tijd, maar kan wel eens door drukte wat uitlopen maar Wen Zhou houd je keurig op de hoogte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat weinig kip in aardappels waren nog hard bezorger was een boer met kiespijn

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 2 pers besteld en zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten. Koop hier al jaren en altijd perfect.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de babipangang was lekker, garnalen ook en tahoe ok. mag wel beetje zout, sambal is saai we houden van sambal badjak. we hebben geen gratis loempia gekregen en dat we extra 2,50 bij moesten betalen is niet leuk want we krijgen toch altijd nasi of bami erbij gratis? ik was van de week in uw afetaria ebn de aardige dame zei dat het beter is om via uw website te bestellen, maar de dame aan de telefoon zei dat het dus toch beter per telefoon is en contant betalen aan de deur.. ik hoop dat ik bij bestelling volgende week de mini loempias krijg. groeten van mevr.Pesik.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten rijsttafel voor 2 was weer heerlijk.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen de kroepoek ontbrak, verder prima in orde

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok, maar de groente loempia was alleen gevuld met taugé en ei.. dat vond ik heel erg jammer zeker aangezien ik dat als enige at (vegetarisch) met bami. Verder prima!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altyd TOP.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de service is echt top heel vriendelijk ben erg tervreden

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging. Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals al jaren geldt, het eten is uitstekend. Bezorging ook uitstekend. Beide 5 sterren

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering werd snel geleverd en goed warm. Ik ben tevreden.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima. Erg lekker gegeten. Alleen de pindasaus was veelste dik dat sloeg nergens op en kan zeker beter. En had de bestelling gedaan met de tijd op 21:15 wou er bij opmerkingen bij zetten (echt niet ervoor leveren) maar dacht nou zo zal het wel goed komen. Nou niet dus ze waren een 50 min te vroeg. Dat verdient wel een aandacht puntje. Verder heerlijk gegeten.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten hier. Al vaker hier besteld en alles is steeds lekker warm en goed op smaak. Houd wel rekening met heel grote porties. Wij hadden nu met 3 volwassenen een chinees/indische rijsttafel voor 2 personen en hebben nog veel over. Je kan er echt met gemak met 4 flinke eters van eten. Hetzelfde geldt voor de speciaal aanbevolen rijsttafel voor 2 personen. De wachttijd was wel dit keer langer dan gewend (70 minuten in plaats van de +- 45 min) maar het was zondag en dan is het vaak drukker dan normaal. De bezorging altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar een bestelling waar je al een uur op moet wachten en die volgens de mail om 19.25 bezorgd zou worden en dan zonder belletje 3 kwartier later geleverd wordt is toch wel te gek. Begrijp het heus als het druk is maar dit kon echt niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben toch weer tevreden met de bezorging en het eten. Het is een keer wat minder geweest maar is weer beter geworden.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd Goed gegeten

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is duurder geworden, maar je krijgt telkens steeds minder. Zoals altijd lekker, maar waarom steeds gierig doen terwijl de prijzen omhoog gaan?

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en op tijd, maar voor € 1,70 had ik wel een beker pindasaus verwacht in plaats van een klein bakje. Dat doe ik dus niet meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en snel bezorgd.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima echter het afleveren heeft veel te lang geduurd helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, rijsttafel voor 2. Bezorging was ook snel, Koop al jaren bij Wen Zhou omdat de kwaliteit zeer goed is.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet in orde, maar dat kan gebeuren. Alleen jammer dat je dan 50 minuten! Moet wachten op een bak bami vóór ze die een keer kwamen nabezorgen. Dit terwijl ik 5 minuten van Wen Zhou vandaan woont! Zonde van de rijsttafel die daardoor koud geworden was. Nogmaals, als je werkt kan je fouten maken , maar om te zeggen dat het goed opgelost is, niet!! Jammer dat de service zo slecht is, want het eten is gewoon fantastisch! Cor

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur berzorgd!!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien handig dat er een vinkje/vakje komt waarin je kan aangeven dat je een spaarkaart wilt inwisselen

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, TOP. Helaas zijn door de recente prijsverhoging sommige menu-items aan de (te) hooge kant - jammer.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft meer als i uur geduurd voordat het was afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren vaste klant bij Wen Zhou. Het eten is voortreffelijk altijd de zelfde kwaliteit. Deze keer hadden wij Rijsttafel voor 2, heerlijk gegeten. U kunt bij Wen Zhou alles bestellen, alles even goed.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was half uur te laat en het eten was niet echt warm meer

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is gewoon fantastisch, en ook de prijs is zeer redelijk. Maar de bezorgtijden zijn veel te lang. Nú ook weer ruim 5 kwartier moeten wachten op de bestelling. Ging na 1 uur informeren waar het bleef,kreeg ik te horen dat het nog wel een half uur kon duren,zonder een woord van excuses! Echt jammer, kwaliteit en prijs top, maar dat wordt afgedaan door slecht georganiseerde service

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur 45 min lang gewacht voor de bezorging

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tientallen jaren top!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, helaas wordt er niet bij de opmerkingen gekeken wat de voorkeur is terwijl die ook afgedrukt wordt op de bon. Jammer

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar de mihoen was nog 'al dente'. Ruim een kwartier te laat bezorgd maar de bezorging was vriendelijk en mijn bestelling was nog goed warm.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging + prima en een goed warmte rijsttafel! Zeker aan te bevelen!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij online bestellen had ik de bijgerechten vergeten.Werd opgebeld en zo kwam alles weer goed .

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer hartstikke lekker!!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker, wat wil je nog meer...

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Alleen wat later en ivm een grote groep was dat een beetje jammer.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen er zat haast geen kip in de kip kerrie veel te veel stukken paprika,j jammer was beter gewend bij wen zhou

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel met drie gerechten was lekker. Lekker waren ook de loempia's

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties!!!!! Wel jammer dat we een uur moesten wachten, maarja zaterdag avond is natuurlijk heel druk dus wel begrijpelijk.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk!.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is om te huilen. Standaard verwachte bezorg tijd is 1.5 uur en dan moet je nog er achter aan bellen waar je eten blijft. Arrogantie ten top aan de telefoon. Belachelijk slecht

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer bestelde en betaalde kroepoek erbij leveren graag!!! Het eten zelf was prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na per internet de bestelling te hebben geplaatst en betaald,toch nog de vergeten bami gekregen,die we aan de bezorger konden afrekene

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk,dank u wel.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker zoals altijd gelukkig, maar wel bijna 2 uur moeten wachten. Dat is op zich geen enorme ramp dat dat een keer gebeurd, maar als je belt om informatie, dan wordt er direct gezegd "is al onderweg". En dan kan je een half uur later nogmaals (gefrustreerd) bellen. Weer met het verhaal "is al onderweg". Terwijl het ongeveer 7 minuten zou moeten zijn per brommer. Een eerlijk verhaal zou dan toch voor veel meer begrip zorgen.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed op smaak . Echt lekker