Beoordelingen van Wen Zhou Rotterdam

Recente recensies van Wen Zhou Rotterdam

4 sterren na 28 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft meer als i uur geduurd voordat het was afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren vaste klant bij Wen Zhou. Het eten is voortreffelijk altijd de zelfde kwaliteit. Deze keer hadden wij Rijsttafel voor 2, heerlijk gegeten. U kunt bij Wen Zhou alles bestellen, alles even goed.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was half uur te laat en het eten was niet echt warm meer

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is gewoon fantastisch, en ook de prijs is zeer redelijk. Maar de bezorgtijden zijn veel te lang. Nú ook weer ruim 5 kwartier moeten wachten op de bestelling. Ging na 1 uur informeren waar het bleef,kreeg ik te horen dat het nog wel een half uur kon duren,zonder een woord van excuses! Echt jammer, kwaliteit en prijs top, maar dat wordt afgedaan door slecht georganiseerde service

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur 45 min lang gewacht voor de bezorging

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tientallen jaren top!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, helaas wordt er niet bij de opmerkingen gekeken wat de voorkeur is terwijl die ook afgedrukt wordt op de bon. Jammer

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar de mihoen was nog 'al dente'. Ruim een kwartier te laat bezorgd maar de bezorging was vriendelijk en mijn bestelling was nog goed warm.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging + prima en een goed warmte rijsttafel! Zeker aan te bevelen!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij online bestellen had ik de bijgerechten vergeten.Werd opgebeld en zo kwam alles weer goed .

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer hartstikke lekker!!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker, wat wil je nog meer...

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Alleen wat later en ivm een grote groep was dat een beetje jammer.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen er zat haast geen kip in de kip kerrie veel te veel stukken paprika,j jammer was beter gewend bij wen zhou

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel met drie gerechten was lekker. Lekker waren ook de loempia's

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties!!!!! Wel jammer dat we een uur moesten wachten, maarja zaterdag avond is natuurlijk heel druk dus wel begrijpelijk.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk!.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is om te huilen. Standaard verwachte bezorg tijd is 1.5 uur en dan moet je nog er achter aan bellen waar je eten blijft. Arrogantie ten top aan de telefoon. Belachelijk slecht

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer bestelde en betaalde kroepoek erbij leveren graag!!! Het eten zelf was prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na per internet de bestelling te hebben geplaatst en betaald,toch nog de vergeten bami gekregen,die we aan de bezorger konden afrekene

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk,dank u wel.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker zoals altijd gelukkig, maar wel bijna 2 uur moeten wachten. Dat is op zich geen enorme ramp dat dat een keer gebeurd, maar als je belt om informatie, dan wordt er direct gezegd "is al onderweg". En dan kan je een half uur later nogmaals (gefrustreerd) bellen. Weer met het verhaal "is al onderweg". Terwijl het ongeveer 7 minuten zou moeten zijn per brommer. Een eerlijk verhaal zou dan toch voor veel meer begrip zorgen.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed op smaak . Echt lekker