Beoordelingen van Wen Zhou Rotterdam

Recente recensies van Wen Zhou Rotterdam

5 sterren na 11 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel met drie gerechten was lekker. Lekker waren ook de loempia's

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties!!!!! Wel jammer dat we een uur moesten wachten, maarja zaterdag avond is natuurlijk heel druk dus wel begrijpelijk.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk!.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is om te huilen. Standaard verwachte bezorg tijd is 1.5 uur en dan moet je nog er achter aan bellen waar je eten blijft. Arrogantie ten top aan de telefoon. Belachelijk slecht

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer bestelde en betaalde kroepoek erbij leveren graag!!! Het eten zelf was prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na per internet de bestelling te hebben geplaatst en betaald,toch nog de vergeten bami gekregen,die we aan de bezorger konden afrekene

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk,dank u wel.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker zoals altijd gelukkig, maar wel bijna 2 uur moeten wachten. Dat is op zich geen enorme ramp dat dat een keer gebeurd, maar als je belt om informatie, dan wordt er direct gezegd "is al onderweg". En dan kan je een half uur later nogmaals (gefrustreerd) bellen. Weer met het verhaal "is al onderweg". Terwijl het ongeveer 7 minuten zou moeten zijn per brommer. Een eerlijk verhaal zou dan toch voor veel meer begrip zorgen.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed op smaak . Echt lekker