Beoordelingen van Wen Zhou Rotterdam

Recente recensies van Wen Zhou Rotterdam

5 sterren na 364 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, voortreffelijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam eerder als toegezegd.Voor de rest zoals gewoonlijk erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten te laat geleverd

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers En snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima en prima bezorging, ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, warm en op tijd, top

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en ook altijd op tijd bezorgd! Wij willen geen andere chinees meer! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima !

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd . goed van smaak en ruim voldoende om er 2 keer van te eten

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waterige sausen lauw,niet wat we gewend zijn.

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service goede verzorging en het eten is goed VGr Jean Paul

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti had niet zoveel smaak...maar de rest was wel top!! En snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet te eten niet voor de tweede keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima hoor !

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lauw en vlees te tei jammer hebniet zo goed gesmaakt

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jikik heb heel lekker gegeten .en jullie geven heel veel eten. Ik ben nu vaste klant en de bezorging was heel vriendelijk en was heel goed op tijd.

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn meestal tevreden over het eten en anders is het met een belletje gelijk opgelost. Wel jammer dat de soepbakjes kleiner zijn geworden (het scheelt 100 ml).

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heeeeeerlijk en super vers

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk zoals altijd heb goed gesmaakt kwaliteit eten

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indische vlees was te vet en niet lekker mals.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spekjes en.kip in zwarte bonen saus smakelijk. De varkenshaas in kerrie saus deze keer minder lekker. Bami en nassi ok. Bezorging top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, verse kwaliteit, is nog steeds warm bij bezorging, makkelijke website, aardige klantenservice en nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers gegeten! Je krijgt goede porties! Er was even iets mis gegaan maar dit was supersnel opgelost! Bezorger is ook uitermate snel en vriendelijk! Wij gaan snel weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en eten was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.......

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zoals altijd perfect, helaas voor het eerst in jaren, 2 halve kippen droog als gort gefrituurd.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Gewoon wat je van een chinees mag verwachten. Plus punt. de kipsate was lekker mals en de kipkerrie is heerlijk!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ,een goede maaltijd,en een prima bezorging.

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijk en voldoende eten

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de 3 e bestelling op rij de kroepoek in duizenden stukjes gebroken je betaald er wel veel geld voor dan verwacht ik geen kroepoek in duizenden stukjes gebroken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16:25 uur bestelling geplaatst voor een bezorging om 18:30 uur, om 19:15 uur kwam de bezorger pas en hebben we het echt heel naar binnen moeten werken omdat we om 19:30 weg moesten. Slecht hoor, want juist daarom bestelden wij ruim 2 uur van tevoren zodat we zeker dachten te zijn dat het op tijd zou zijn.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed op temperatuur ga zo door met deze goede service

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur na bestellen werd het eten bezorgd. Niet alles was warm.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, eten perfect, warm en op tijd!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed maar een beetje overkook di kip en de vllees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd, en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, vers en op tijd

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

misschien mijn fout maar loempia was niet wat ik van een loempia verwacht had,te klef en niet lekker,te veel gekruid,had geen idee wat het was

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom gevraagd babi pangang zonder atjar en wederom er wel onder jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was errug lekkur, ook net nog als ontbijt.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd geweldig, maar de laatste 2 bestellingen met bezorging z.s.m. duurde steeds 1.5 uur 😱 en is de tas steeds kleddernat van de gelekte soep. 1x zo erg dat er maar een halve soep over was. Je krijgt een tijd opgegeven wanneer je eten er moet zijn (via e-mail), maar het is er dan 20 min later pas. Dus dan zit je op 1.5 uur na je bestelling.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was het eten goed en lekker.. Alleen een minpunt is de tijd tussen bestellen en leveren. We houden al rekening met 1 uur maar de laatste tijd duurt het gewoon minimaal 1,5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Duuurt veeeeellste laaanngg!!! Anderhalf uur wachten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was iets te vroeg maar voor de rest is het eten toppie ga zo door met de goede service

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste qua smaak en er is veel keuze! Altijd Wen-Zhou👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was, zoals altijd, heerlijk en deze keer gloeiend heet, helemaal top

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan gevraagd, loempia was koud en niet smakelijk. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd best , altijd snel

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was deze keer heel lekker en goed. Alleeen je krijg een verwachte bezorgtijd dat is dan al dik een uur later en dan word het eten alsnog 40 min later bezorgd.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige bezorger, het eten werd vlot gebracht en was nog goed warm. Alles smaakte heerlijk!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij bestellen al jaren bij wen zhou alleen bgister avond hebben we de svhrik van ons leven gehad wij kregen dingen die wij niet besteld hadden en het ergste er zaten zwarte haren in de soep en kon mijn ogen niet geloven qwij waren hier zo misselijk van dat wij alles hebben weggegooit dag dag €60 euro schandalig en zouden het fijn vinden dat de winkel cp0ntavt opneemt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker bezorger bijzonder vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en op tijd bezorgd

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger en het eten was ook weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de service is helemaal goed.en de producten zijn gewoon goed.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechtjes weer erg lekker ook de chinese bami en nasi. De WenZhou soep helaas minder lekker.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar had besteld voor 17:15 en kwam al 16:40. Beetje jammer

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd helaas niet compleet bezorgd Na een telefoontje werd het nabezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechtjes weer bijzonder smakelijk. Vlees lekker mals en sappig . Ook de Chinese bami goed op smaak. 1 minpuntje de bami was niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk!!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot de volgende bestelling 😃

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en was er vandaag super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had om 17.15 afgesproken en de maaltijd was er om 17 uur er al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd perfect, deze keer, waarschijnlijk door grote drukte, wat aan de late kant.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker warm en goed van smaak en kwaliteit. Via de website is het mamkelijk.bestellen en de bezorger was netjes en vriendelijk.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30u een bestelling gedaan en om een melding gekregen dat de bezorging om 18.30u zou plaatsvinden. Heb tevergeefs gewacht en om 18.38 gebeld waar het eten blijft? Ze gaven aan dat het binnen een kwartier bezorgd zou worden. Na een kwartier gewacht te hebben was het nog steeds niet bezorgd. Wederom gebeld en werd er uitgelegd dat de bezorger eerst naar een ander adres was gegaan, terwijl mijn adres zowat om de hoek is?🤷‍♂️ Uiteindelijk kreeg ik het eten pas om 19.05 u. Dik anderhalf uur gewacht. Het eten daarentegen was wel okay.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en goed warm

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag vlugge bezorging van maaltijd.dit na 1/2 uur na bestelling per internet.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service....het eten was heerlijk En bezorging was ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip Kerrie voortreffelijk, Chia Siew was taai, een paar hapjes op de rest weggegooid. Dit ben ik niet gewend van dit restaurant

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er heel snel vandaag. We hebben lekker gegeten. Tot de volgende keer.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 min te laat. Dat kan nog door de drukte. Babi pangang spek was te hard gebakken waardoor ik de helft niet gegeten heb. De nasi zat mega veel sambal in, wij vonden het niet smakelijk meer. Mini loempia weinig smaak. Misschien hadden jullie het te druk waardoor de kwaliteit minder was

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed op smaak speklekker krokant kip loempia goed zou wat meer kip in kunnen maak hem.gewoon 1 euro duurder. Chinese bami erg lekker. Alles goed warm.Bezorger vriendelijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd, bezorging op tijd door een vriendelijke bezorger. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging door vriendelijke bezorger. Het eten was weer lekker zoals bijna altijd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten,het was heerlijk zoals altijd...en de bezorger altijd vrolijk en vriendelijk

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 minpuntje, bij Bami Ramas miste ik groenten, oa sambal goreng boontjes en/of sajor lodeh.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten maar te veel taugé gebruikt.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd warm en heerlijk bestel er al jaren en nooit klachten gehad snel bezorgd en eten smaak echt top

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en snel ik ben blij

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de vertrouwde kwaliteit. Rijsttafel voor 2. Bezorging was snel en bezorger vriendelijk.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vlot bezorgd. Helaas zat de bestelde en betaalde kroepoek er niet bij...

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was oké maar de bezorgTIJD zou korter kunnen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was te laat maar dat is zaterdag. Loempia wenzou besteld(en nog een gerecht die wel goed was) maar de loempia was totaal doorweekt met de roedjak.na gebeld te hebben met een niet echt goed nederlands sprekende dame een loempia gewoon alsnog nagebracht,prima service maar toch niet wat ik had verwacht.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle deksels van de doosjes, sauzen allemaal gelekt, bodem van kartonnen doos helemaal doorweekt en kapot, maar dat kan ook niet anders als de bezorger de bestelling tussen zijn benen op de scooter heeft staan. smaakt wel

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super lekker,altijd optijd met bezorgen :-)

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , ga zo door 👍

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroepoek vergeten, wel betaald. Afgesproken dat het de volgende keer meegeleverd wordt en ik niet hoef te betalen Het eten was lekker.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam snel en het eten was heerlijk.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren goede kwaliteit.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en de producten was van goede kwaliteit.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes verzorgd Ook de bezorger keurig netjes Het eten is een aanrader en betaalbaar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia speciaal was lekker de rest zit in de vriezer . Miste de zegeltjes weer .

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Het eten werd goed warm geleverd en smaakte goed! Bedankt!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke combinatie van een rijsttafel

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Goede prijs/ kwaliteitsverhouding - Duidelijke website, al zou de uitleg van gerechten beter kunnen - Het eten is warm bij aflevering - Bestelling is goed ingepakt - Bezorging zou iets sneller kunnen

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt lekker en goed warm. Helaas heb ik 1,5 uur op me eten moeten wachten, zelfs 20 minuten langer dan dat ze hebben aangegeven naar hun verwachtingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was koud en niet lekker

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer prima, wel een half uur later bezorgd dan gevraagd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect en ruim voldoende eten,en betaalbaar

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten en op tijd bezorgd

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten elke keer weer.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste babi pangang ooit. Ik had babi pangang when zou besteld, 3 soorten vlees. De soort die het minst tegenviel qua smaak was de krokant spek ondanks dat die in een afgesloten bakje was gedaan waardoor er geen krokante randjes meer aan zaten terwijl dat het juist zo lekker maakt. De cha sui was om te huilen, flauw, droog en zaten allemaal taaie stukken tussen en veel te grof gesneden. Ik weet niet wat zij denken dat cha sui is maar dit was het niet. De gewone babi pangang metj de saus apart smaakte aangebrand en was droog en taai als de pest. De gratis mini loempia waren best lekker, de saus was ok en de rijst was niet slecht Dit was ooit een goed Chinees restaurant maar ik denk dat ik op zoek ga naar een ander en ik adviseer een ieder dat ook te doen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd erg lekker hier, maar 1 uur en 45 minuten wachten als je trek hebt is wel erg lang.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en optijd bezorgt. Alleen jammer dat het systeem een verkeerde bestelling nam in plaats van 4x kip kerrie zat er een ei gerecht tussen. Helaas werkt hun eigen app niet verschillende telefoons geprobeerd maar valt steeds uit. Voor de rest een goede zaak bestel al jaren bij ze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig restaurant. Eten komt op tijd, goede porties en de smaak is erg goed. Bestel hier al jaren en de kwaliteit is consistent. Dik 5 sterren waard!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was louw jammer ben het niet gewend dat het eten lauw was

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd. Alleen kroepoek leek dit keer wat oud. Maar de rest smaakte super

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw weer veel te lang op het eten moeten wachten. Als het eten dan nog smakelijk is, maar nee, de babi pangang spek waren allemaal droge stukjes die zo in de bak gesmeten waren. Het leken wel restjes!, heb het zo de vuilnisbak in gegooid! Viel echt tegen, jammer! Het andere eten was wel redelijk. Maar ben dit niet gewend!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, eten was ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was precies op tijd , de loempia speciaal was als vanouds weer lekker , de garnalen met knoflooksaus en bami zagen er weer lekker uit maar kan het niet allemaal in 1 keer op morgen de eerste en de andere ingevroren maar gaat wel smaken . Bedankt voor de nageleverde spaarzegels .

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!?

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel niet compleet , na telefoontje nabezorging. Mis alleen nu nog 2 x kroepoek van 6 euro. Advies was volgende keer telefonisch te bestellen , dan krijg ik deze ook nog.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende surinaamse broodjes besteld, maar dit waren gewoon witte puntjes heel slecht. Kip/garnalen ook bijna niet gekruid.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top.was weer erg lekker en vriendelijke bezorger.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 soep klopte niet en de blikjes fris zaten er niet bij. Dat duurde nog een half uur voordat die nageleverd werden. Soep hebben we voor het gemak maar even gelaten voor wat het was.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten.Probeer het en verbaas jezelf :)

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Op tijd besteld en bezorgd. Had van te voren rekening gehouden met langere levertijden. Dus vroeg besteld en aangeven hoe laat te bezorgen.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als steeds prima de luxe.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, lekker, en voor een betaalbare prijs. Al jaren klant bik Wen Zhou, hou dit vast dan bijft het top.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kunnen geen klok kijken 45 minuten te laat

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na het bestellen zag ik dat er pas een uur later bezorgd zou worden, het eten werd bezorgd na een uur en 20 minuten. Het eten was verder prima alleen de mini loempia's waren koud.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel erg lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 2 weer uitstekend gegeten. Bezorger was vriendelijk en snelle bezorging

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had kippensoep erbij maar die was heel slecht haast niet te eten en kost toch 3 euro 50 dat vind ik niet gaan voorarrest was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde wat langer maar dat s normaal op zondag Loempia speciaal meerdere, zou beter zijn als de pindasaus apart kwam nu heb je een hele slappe plakkerige loempia (die overigens wel goed van smaak was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wen zhou heeft lekker eten, gisteren ook snel bezorgd. Alleen jammer dat de gratis 4 stuks mini loempia's er niet bij zaten :-(

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer erg lekker zoals altijd heeft het ons gesmaakt

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en lekker dikke 10

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk eten voor de 3de keer besteld en nog altijd even lekker alleen het vlees mog wel iets gaarde Verde heel tevreden

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect was alles

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik er besteld is goed.... Alleen jammer dat je bij overige gerechten extra moet betalen voor nasi/bami.. Andere restaurants zit dat erbij inbegrepen.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer is de babi pangng mager vlees niet gaar en niet weg te kauwen jammer had jullie hoog in het vaandel .

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk goed verzorg op tijd en vriendelijke bezorger dit was voor ons de 2de bestelling wij zijn tevreden

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste een hamburger bij mijn bestelling en had deze wel betaald. Ik heb meerdere keren iets besteld en dit was de eerste keer dat er iets misging

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd; good food & snel bezorgd.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Helaas was de bezorger niet zo vrolijk en was met zijn smart phone bezig. De spaarzegels zaten er weer niet bij, na bellen met Wen Zhou hoorde ik dat de zegels op waren, dit kunnen jullie aangeven op kassabon. Bij volgende bestelling aangeven dat bij eerdere bestelling geen zegels zaten, worden ze alsnog gegeven.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en op tijd👌👍

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten was warm en heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telo bakkeljauw €4,70 was een totale schande. Was letterlijk 1 afgestreken eetlepel!! bakkeljauw. Wat een lef hebben jullie. Ik zou me diep schamen... Verder vond ik het sowieso al prijzig, zeker als je ook nog eens extra voor nasi moet betalen bij een gerecht... Maar de beschamende hoeveelheid bakkeljauw betekent voor mij helemaal, ik ben geen klant meer

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker zo als gewoonlijk

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat je voor standaard gerechten extra moet betalen voor nasi,bami of witte rijst. Terwijl elders je die er gewoon bij krijgt.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia dreef in de pindasaus daardoor is de korst zacht geworden. Kan de loempia beter apart doen dan blijft het knapperig en wordt geen dweildoek

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers en warm !

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend de Rijsttafel voor 2. Bezorging ook goed en vriendelijk. Ga zo door wat jullie al jaren doen is aandacht en gaan voor kwaliteit.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mevrouw van de zaak super lief en aardig

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft top !

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, bezorging top

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwart over vijf besteld.......en dan om half vijf voor de deur staan, Beter op de klok kijken

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten goed warm geleverd. Omdat ik bij eerdere bestellingen 45 min langer moest wachten had ik nu 16.45 besteld met oog op de uitloop maar hij stond half 5 al voor de deur. Maarja ach even tot 5 uur gewacht en was nog steeds goed heet.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker..echt top

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en netjes binnen de aangegeven tijd geleverd

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle service!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit met lekkere kruidige sauzen en goede hoeveelheden. Er zat wel een verkeerd gerecht tussen, maar het juiste gerecht werd later alsnog keurig nabezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten over tijd

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super vers, warm en lekker

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Besteld Rijsttafel voor 2, zeker aan te bevelen. Kwaliteit is al jaren uitstekend. Bezorger vriendelijk en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had ook de gratis loempia,s aangevinkt maar helaas er niet bij gekregen. Verder was het eten zoals altijd weer HEERLIJK

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten,borging oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de webshop, eten was nog lekker warm en patat en snacks waren heerlijk, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, alleen de Babi Pangang was wat minder lekker dan ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op de aangegeven tijd bezorgd en was lekker en goed warm, zoals altijd

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorger super vriendelijk

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ken ze al meer dan 10 jaar nooit eerder besteld supergoed voor mij een 10

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het deze keer iets te zout , naar mijn smaak.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, op tijd en heerlijk eten.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd, en netjes bezorgd Alleen de bezorging was half uur later dan aangegeven en ik had de bestelling al net na openingstijd gedaan dat vond ik wel een beetje jammer maar verder👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer erg lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed eten

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super genoeg voor 2 dagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer erg lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en eten goed warm. Ook werd zoals gevraagd ivm allergie de saus apart geleverd. Top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en lekker eten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk eten .en wij zijn tevreden over de bezorging.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim 15 minuten over tijd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer erg lekker.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker en bijzonder veel . Prima .

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, al zou de pittige pindasaus iets pittiger mogen. Netjes een mail wanneer onderweg en ruimschoots binnen de aangegeven tijd bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e x on-line besteld, op de minuut af op tijd geleverd, helemaal gied, eten was ook prima op temperatuur en zoals altijd goed van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, lekker, binnen de afgesproken tijd bezorgd en goed heet. Top

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal per telefoon nu onn line. Zelfde service en kwaliteit plus een berichtje dat ze onderweg zijn , wat wil je nog meer in deze tijd. Oja en 6% korting mooi meegenomen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

`zoals altijd... snel, veel, nog lekker warm en ontzettend lekker. Ik bestel al meer dan een jaar bij Wen Zhou eten en het altijd lekker geweest. Echt een aanrader. Mijn favoriete in de loepia speciaal.... :D

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer bij het goede adres aanbellen, dus beter op je papiertje kijken, maar was wel vriendelijk

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en op de afgesproken tijd bezorgt! Betaalbaar !

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is vrij punctueel met de bezorgdtijd en de producten zijn van goede kwaliteit. De bezorgers zijn altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk Vlees was zacht, goede prijs kwaliteit verhouding

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA KWALITEIT MOOI OP TIJD BEZORGD

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks covid-19 was alles als vanouds AAA

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuupet lekker en vers

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...20 min gewacht Toen kwam de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk warm. Eten smaakte heerlijk en keurig de saus apart waar wij om gevraagd hadden.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten op tijd gebracht heerlijk warm toppie

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk nieuwe kok ? Eten was koud. Heel flauw van smaak . Soep los in tas . Was eerste bestel maaltijd na 4 weken geen contact met buitenwereld. Diepe diepe teleurstelling.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden en 2 maaltijden is genoeg voor 3

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten Babi ketjap was heerlijk zo als altijd

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm maar wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Wen Zhou. Gisteren weer genoten van heerlijke bami en saté. Was snel bezorgd, binnen 30 min. Top service!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier eten besteld. Het eten was opzich wel goed maar helaas lauw. Dat viel helaas erg tegen.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 2 weer heerlijk gegeten. En snel bezorgd. Bezorger was vriendelijk.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top genoten Heerlijk voor herhaling vatbaar Het was heerlijk

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd grootte klasse Heerlijk gegeten . Ga vaker bestellen .

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het eten lekker is bestellen wij regelmatig. Dus kan ik niet klagen. Ga zo door.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten Rijsttafel voor 2

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bestelling die je doet is oke daarna de truc met de kroepoek bij het vlees bakje vullen met kroepoek daar dan een paar stukjes vlees op leggen . Een bekertje saus maar voor nog niet de helft vullen en dat voor 2 personen . Als ik kroepoek als avond eten wil koop ik wel een zak voor een euro . Nee dus

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en dat is mijn heel goed bevallen eten is hele goed en de bezorger was er op de afgesproken tijd

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je belt en je krijg wat je besteld

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en weer overheerlijk!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat makkelijk ook gratis mini loempias. Het duurde ongeveer 75 voor het eten er was, maar ik bestelde ook wat later, dus snap wel dat het druk was. In ieder geval het eten was goed/lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als vanouds bijzonder lekker we hebben gesmuld .

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Bezorging goed Bezorger vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk rijsttafel voor 2 en op gewenste tijd bezorgd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker Eten Altijd

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was koud moest het opwarmen

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm, altijd royale porties. Enige puntje van kritiek, 75 min wachten op het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur en 20 minuten gewacht op een bestelling! Drie kwartier schijn t de standaard te zijn wat natuurlijk al veel te lang is tegenwoordig. Wij bestelden hier al een jaar of 20, maar dit was echt de laatste keer...

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is eigenlijk altijd wat ik verwacht van ouderwets Chinees eten. De bezorging is perfect. Je krijgt een mail hoe laat ze komen. De bezorgers zijn zonder uitzondering vriendelijk en precies.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik begrijp dat het druk is op zondag, is anderhalf uur wachten toch wel erg lang. Verder was het eten wel weer erg lekker, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en warm. Smaakte zeer goed als gewoonlijk.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Wen Zhou omdat ik het een hele goede Chinese zaak vond, maar ze gaan erg achteruit. Mijn eten : vlees was aangebrand en hard. Dus wordt het tijd voor mij om een andere Chinees te zoeken

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk vers, alleen t rundvlees was taai bij de rijsttafel En veel te grote stukken die hebben we weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten super vers en razendsnelle bestelling

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Lekker, goede service en snelle bezorging

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker! En zoals ik vroeg.... de saus bij de gerechten apart.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voldoende. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vlees een beetje aan de droge kant, maar niet iets om verder moeilijk over te doen. We waren heel blij dat de bezorging geen uur duurde maar slechts een half uur.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Helaas ontvingen we bami, terwijl we nasi bestelden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend Rijsttafel voor 2. Koop al jaren bij Wen Zhou, kwaliteit eten zeer goed. Bezorging altijd keurig op Tijd, maar kan wel eens door drukte wat uitlopen maar Wen Zhou houd je keurig op de hoogte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat weinig kip in aardappels waren nog hard bezorger was een boer met kiespijn

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 2 pers besteld en zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten. Koop hier al jaren en altijd perfect.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de babipangang was lekker, garnalen ook en tahoe ok. mag wel beetje zout, sambal is saai we houden van sambal badjak. we hebben geen gratis loempia gekregen en dat we extra 2,50 bij moesten betalen is niet leuk want we krijgen toch altijd nasi of bami erbij gratis? ik was van de week in uw afetaria ebn de aardige dame zei dat het beter is om via uw website te bestellen, maar de dame aan de telefoon zei dat het dus toch beter per telefoon is en contant betalen aan de deur.. ik hoop dat ik bij bestelling volgende week de mini loempias krijg. groeten van mevr.Pesik.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten rijsttafel voor 2 was weer heerlijk.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen de kroepoek ontbrak, verder prima in orde

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok, maar de groente loempia was alleen gevuld met taugé en ei.. dat vond ik heel erg jammer zeker aangezien ik dat als enige at (vegetarisch) met bami. Verder prima!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altyd TOP.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de service is echt top heel vriendelijk ben erg tervreden

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging. Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals al jaren geldt, het eten is uitstekend. Bezorging ook uitstekend. Beide 5 sterren

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering werd snel geleverd en goed warm. Ik ben tevreden.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima. Erg lekker gegeten. Alleen de pindasaus was veelste dik dat sloeg nergens op en kan zeker beter. En had de bestelling gedaan met de tijd op 21:15 wou er bij opmerkingen bij zetten (echt niet ervoor leveren) maar dacht nou zo zal het wel goed komen. Nou niet dus ze waren een 50 min te vroeg. Dat verdient wel een aandacht puntje. Verder heerlijk gegeten.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten hier. Al vaker hier besteld en alles is steeds lekker warm en goed op smaak. Houd wel rekening met heel grote porties. Wij hadden nu met 3 volwassenen een chinees/indische rijsttafel voor 2 personen en hebben nog veel over. Je kan er echt met gemak met 4 flinke eters van eten. Hetzelfde geldt voor de speciaal aanbevolen rijsttafel voor 2 personen. De wachttijd was wel dit keer langer dan gewend (70 minuten in plaats van de +- 45 min) maar het was zondag en dan is het vaak drukker dan normaal. De bezorging altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar een bestelling waar je al een uur op moet wachten en die volgens de mail om 19.25 bezorgd zou worden en dan zonder belletje 3 kwartier later geleverd wordt is toch wel te gek. Begrijp het heus als het druk is maar dit kon echt niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben toch weer tevreden met de bezorging en het eten. Het is een keer wat minder geweest maar is weer beter geworden.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd Goed gegeten

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is duurder geworden, maar je krijgt telkens steeds minder. Zoals altijd lekker, maar waarom steeds gierig doen terwijl de prijzen omhoog gaan?

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en op tijd, maar voor € 1,70 had ik wel een beker pindasaus verwacht in plaats van een klein bakje. Dat doe ik dus niet meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en snel bezorgd.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima echter het afleveren heeft veel te lang geduurd helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, rijsttafel voor 2. Bezorging was ook snel, Koop al jaren bij Wen Zhou omdat de kwaliteit zeer goed is.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet in orde, maar dat kan gebeuren. Alleen jammer dat je dan 50 minuten! Moet wachten op een bak bami vóór ze die een keer kwamen nabezorgen. Dit terwijl ik 5 minuten van Wen Zhou vandaan woont! Zonde van de rijsttafel die daardoor koud geworden was. Nogmaals, als je werkt kan je fouten maken , maar om te zeggen dat het goed opgelost is, niet!! Jammer dat de service zo slecht is, want het eten is gewoon fantastisch! Cor

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur berzorgd!!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien handig dat er een vinkje/vakje komt waarin je kan aangeven dat je een spaarkaart wilt inwisselen

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, TOP. Helaas zijn door de recente prijsverhoging sommige menu-items aan de (te) hooge kant - jammer.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft meer als i uur geduurd voordat het was afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren vaste klant bij Wen Zhou. Het eten is voortreffelijk altijd de zelfde kwaliteit. Deze keer hadden wij Rijsttafel voor 2, heerlijk gegeten. U kunt bij Wen Zhou alles bestellen, alles even goed.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was half uur te laat en het eten was niet echt warm meer

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is gewoon fantastisch, en ook de prijs is zeer redelijk. Maar de bezorgtijden zijn veel te lang. Nú ook weer ruim 5 kwartier moeten wachten op de bestelling. Ging na 1 uur informeren waar het bleef,kreeg ik te horen dat het nog wel een half uur kon duren,zonder een woord van excuses! Echt jammer, kwaliteit en prijs top, maar dat wordt afgedaan door slecht georganiseerde service

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur 45 min lang gewacht voor de bezorging

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tientallen jaren top!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, helaas wordt er niet bij de opmerkingen gekeken wat de voorkeur is terwijl die ook afgedrukt wordt op de bon. Jammer

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar de mihoen was nog 'al dente'. Ruim een kwartier te laat bezorgd maar de bezorging was vriendelijk en mijn bestelling was nog goed warm.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging + prima en een goed warmte rijsttafel! Zeker aan te bevelen!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij online bestellen had ik de bijgerechten vergeten.Werd opgebeld en zo kwam alles weer goed .

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer hartstikke lekker!!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker, wat wil je nog meer...

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Alleen wat later en ivm een grote groep was dat een beetje jammer.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen er zat haast geen kip in de kip kerrie veel te veel stukken paprika,j jammer was beter gewend bij wen zhou

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel met drie gerechten was lekker. Lekker waren ook de loempia's

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties!!!!! Wel jammer dat we een uur moesten wachten, maarja zaterdag avond is natuurlijk heel druk dus wel begrijpelijk.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk!.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is om te huilen. Standaard verwachte bezorg tijd is 1.5 uur en dan moet je nog er achter aan bellen waar je eten blijft. Arrogantie ten top aan de telefoon. Belachelijk slecht

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer bestelde en betaalde kroepoek erbij leveren graag!!! Het eten zelf was prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na per internet de bestelling te hebben geplaatst en betaald,toch nog de vergeten bami gekregen,die we aan de bezorger konden afrekene

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk,dank u wel.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker zoals altijd gelukkig, maar wel bijna 2 uur moeten wachten. Dat is op zich geen enorme ramp dat dat een keer gebeurd, maar als je belt om informatie, dan wordt er direct gezegd "is al onderweg". En dan kan je een half uur later nogmaals (gefrustreerd) bellen. Weer met het verhaal "is al onderweg". Terwijl het ongeveer 7 minuten zou moeten zijn per brommer. Een eerlijk verhaal zou dan toch voor veel meer begrip zorgen.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed op smaak . Echt lekker